Şimdi tam mevsimi! Suyla karıştırıp aç karnına için yağları muma çevirsin... Prof. Dr. Ahmet Maranki'den en kolay tarif

Şimdi tam mevsimi! Suyla karıştırıp aç karnına için yağları muma çevirsin... Prof. Dr. Ahmet Maranki'den en kolay tarif

Zayıflamak isteyenler, hastalıklardan korunmak isteyenler bu karışımı içip arkalarına yaslansın. Şimdi tam mevsimi! Suyla karıştırıp aç karnına için yağları muma çevirsin… O mucizevi karışımın en kolay halini Prof. Dr. Ahmet Maranki verdi. İşte detaylar…

Kış mevsiminin gelmesiyle hastalıklar kendini göstermeye başladı. Birçok insan ise doğal yollarla hastalıklardan korunma yöntemlerini arıyor. Tam da bu kapsamda o meyve yine anılmaya başlandı. Hatalıklarda baş etmede, yağları eritmede bir numaralı tercih… Prof. Dr. Ahmet Maranki en kolay tarifi verdi.

KAHVALTIDAN ÖNCE AÇ KARNINA

Sağlıklı yaşama dair tüyolar veren Prof. Dr. Ahmet Maranki yeni bir tarifle gündem oldu. Yağlarını eritmek isteyenler ve soğuk havalardan korunmak isteyenler bu tarifi kesinlikle denemeli.

yeni-proje-001.jpg

Ahmet Maranki’nin deyimine göre kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına 1 bardak sulandırılmış greyfurt suyu içilirse, özellikle karın bölgesindeki yağları eritip kilo verdirir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN