Soğuk algınlığında kullanmaya alışık olduğumuz Viks' in farklı kullanım alanlarını öğrenmeye var mısınız! Şimdi bunları deneyin!

Soğuk algınlığında kullanmaya alışık olduğumuz Viks' in farklı kullanım alanlarını öğrenmeye var mısınız! Şimdi bunları deneyin!

Türkiye'de en çok kullanılan kremlerin arasında yer alan, eczanelerden reçetesiz olarak da temin edilebilen Vicks, genellikle soğuk algınlığı şikayetlerinde kullanılır. Oysa ki Viks hastalık dışında da kullanabileceğiniz çok kapsamlı bir merhem. Nasıl mı? Gelin hep birlikte öğrenelim...

Viks; içinde sedir ağacı yağı ve Hindistan cevizi yağı da bulunan Vicks krem yağı üst solunum yolu enfeksiyonlarına iyi gelir. Kronik ağrı şikayetlerinde ağrıyan bölgeye sürülür. Kılcal damaların genişlemesini sağlayan özel formülü sayesinde toksinlerin çok daha kısa bir süre içerisinde atılmasını sağlar. İşte hastalıklar dışında Viks' in kullanım alanları...

1. ANTİSEPTİK OLARAK UYGULAYIN

Bazen mutfakta iş yaparken kendimizi yanlışlıkla keseriz ve evde yarayı tedavi edecek hiçbir şeyimiz olmaz. Ancak, dolabınızın arkasında bir kutu Viks VapoRub bulabilirseniz, şanslısınız demektir. Viks VapoRub mükemmel bir antiseptik olarak çalışabilir. Merhemi yumuşak bir aplikatör ile nazikçe uygulamadan önce yaranızın tamamen temiz olduğundan emin olun.

2. TIRNAK MANTARINI ÇIKARIN VE ÖNLEYİN

Zayıf ve kırılgan tırnaklar geliştirdikten sonra, onları orijinal güçlerine geri döndürmek zor olabilir. Bunun temel nedeni, doğru ürün olmadan çıkarılması tam bir kabus olan tırnak mantarıdır. Neyse ki Viks VapoRub, düzenli olarak uyguladığınızda mantarı ortadan kaldırabilir ve oluşmasını engelleyebilir.

15-get-rid-of-nail-fungus-20211011100737-20211011100737-738x420.jpg

3. KAS AĞRISINI HAFİFLETMEK

Ağrılı kaslar, harika bir egzersiz seansının güçlü bir göstergesi olsa da, bunlarla uğraşmak rahatsız edici olabilir. İyileşme sürecinizi hızlandırmak istiyorsanız, ağrıyan bölgeye biraz Viks VapoRub uygulayın, ağrıyı otomatik olarak giderecektir.

4. AĞRILI GÜNEŞ YANIĞINI EN AZA İNDİRİN

Hepimiz bronzlaşmak için güneşte birkaç dakika bile olsa güneş kremi kullanmadan yatmanın iyi bir fikir olduğunu düşünürüz. Bununla birlikte, bu plan genellikle yanlara gider ve bizde kırmızı ve ağrılı bir güneş yanığı bırakır. Aloe vera ve güneş sonrası gibi, Viks VapoRub da güneş çarpması semptomlarını hafifletebilir ve cildinizin soyulma olasılığını azaltabilir.

0zmpkrx-768x561.jpeg

5. RUJ SİLİN

Tıpkı göz makyajında ​​olduğu gibi Viks VapoRub da uzun bir günün ardından ruju kolayca çıkarabilir. Bazı dudak ürünleri bir mendil veya bir parça mendil ile çıkarılabilirken, bazıları biraz daha zor olabilir. Rujunuzun inatçı olduğunu fark ederseniz Viks VapoRub'unuzu bir pamuğa uygulayın ve nazikçe çıkarın.

6. AKNE GÖRÜNÜMÜNÜ AZALTIN

Özellikle yaklaşan büyük bir etkinliğiniz varsa, cildinizde bir sivilce ile uyanmaktan daha kötü bir şey yoktur. İyi bir çözüm arıyorsanız, lekelerin veya sivilcelerin görünümünü azaltmak için Viks VapoRub kullanmayı deneyebilirsiniz. İşe yarayacağına dair bir söz yok, ama her zaman denemeye değer.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN