Yağları mum gibi eritip bitiriyor! Evinizdeki eczane açlık otunu deneyin, mucizeyi görün

Yağları mum gibi eritip bitiriyor! Evinizdeki eczane açlık otunu deneyin, mucizeyi görün

Kabızlık yaşayanlar, fazla kilolarından şikayetçi olanlar, hazımsızlık sorunu yaşayanlar buraya. Bu problemleri yaşayanlar haberimizdeki doğanın sunduğu mucizevi otun faydalarını duyunca aktarın yolunu tutacaklar....

Günümüzde birçok kişi tuvalete çıkamama yani kabızlık sorunu, mide şişkinliği, hazımsızlık, fazla kilolar derken bu şekilde uzayıp giden sorunlardan şikayetçi. Çoğu insanda çözümü alternatif tıpta aramakta. Bugün sizlere haberimizde doğanın insanlığa sunduğu şifa kaynağı olan açlık otundan bahsedeceğiz. Zayıflamak isteyen, bağırsakları ile ilgili sağlık problemleri yaşayan kişilerin kullandığı açlık otu son yıllarda popüler olmuştur. Açlık otunun faydaları nelerdir ve nasıl tüketilmeli sizler için araştırdık.

Literatürde sinameki olarak adlandırılan otsu yapıda olan bitkiler arasında sayılan farklı bir tür olan açlık otu, günümüzde fazla kilolarından kurtulmak ve daha yapılı bir görünüme sahip olmak isteyen kişilerin sıklıkla tercih ettiği bitkilerdendir. Ölçülü olarak tüketildiğinde sindirim ve boşaltım sistemleri üzerinde olumlu etkiler yaratan açlık otu müshil etkisi yaratıyor.

5f539a7d55427f1b9086bd0e.webp

AÇLIK OTUNUN FAYDALARI NELERDİR?

  • Doğal bir müshil etkisi göstererek kabızlık sorununa çözüm olur.
  • Tansiyon üzerinde düzenleyici bir etki oluşturuyor.
  • Hazımsızlık ve gaz sancıları için birebir çare üretir.
  • Yağ yakımına yardımcı olur.
  • Mide hastalıklarına iyi gelir.
  • Tokluk hissi sağlar.

Açlık otunun bulunduğu yıldan beri gerçekleştirilen çalışmalar sonucu bilinen hiçbir zararı ortaya çıkarılmamıştır. Halk arasında sıklıkla konuşulan tek negatif yönü olarak çok fazla tuvalete çıkartması olarak gösterilmektedir. Bu sebepten dolayı açlık otunun sabahın ilk saatlerinde veya gün içerisinde hareketli olduğunuz zamanlar kullanılması pek önerilmemektedir.

AÇLIK OTU NASIL KULLANILIR?

Açlık otunun faydasını hissetmek için çay formunda kullanabilirsiniz.

Malzemeler:

7-8 adet açlık otu

1 fincan kaynamış su

Yapılışı: 1 fincan kaynamış suyun içerisine 7- 8 adet açlık otunu ekleyin ve 5 dakika bekleyin. 5 dakika sonra açlık otlarını çıkartın. Çayınız ılık hale geldikten sonra tüketebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN