Zayıflamanın en kolay yolu! Türk kahvesinin içine bir kaşık eklemeniz yeterli, 1 ayda 5 beden inceltiyor

Zayıflamanın en kolay yolu! Türk kahvesinin içine bir kaşık eklemeniz yeterli, 1 ayda 5 beden inceltiyor

Günümüzün en büyük sorunlarından biri obezite. Düzensiz beslenme, hazır gıdalar ve katkı maddeleri vücudumuzu adeta zehirliyor. Yazın yaklaşmasıyla birlikte çoğu kişi kışın aldığı kilolardan kolay yoldan kurtulmak istiyor. Eğer fazla kilolarınızdan sizde rahatsızsanız bu tarif tam size göre. Zayıflamanın en kolay yolu! Türk kahvesinin içine bir kaşık eklemeniz yeterli. 1 ayda tam 5 beden inceltiyor. İşte yağ yakımını hızlandıran o müthiş tarif...

Hazır gıda tüketimi ve özellikle gece yemek tüketimi hızla kilo almanıza neden olmaktadır. Fazla kilolardan kurtulmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Genelde kilo vermek için kadınlar farklı kimyasal ürünler kullanmakta ancak size vereceğimiz bu tarif ile geçmeyen göbek yağlarından anında kurtulacaksınız. Türk kahvesinin içine 1 kaşık bundan eklemeniz yeterli olacak. 1 ayda yam 5 beden inceltiyor. Hazırsanız o mucizevi tarife geçelim.

TÜRK KAHVESİNİN İÇİNE 1 KAŞIK ATMANIZ YETERLİ

Hızlıca kilo vermek istiyorsanız Türk kahvesinin içerisine bir kaşık tarçın eklemeniz yeterli olacaktır. Sabahları aç karnını ya da sahurdan önce içmeniz kilo vermede etkili olacaktır. Bu karışım yağ yakımını hızlandıracaktır.

yeni-proje-2024-03-14t145434-002.jpg

1 AYDA 5 BEDEN KÜÇÜLECEKSİNİZ

Bu karışımı hazırlamakta oldukça basittir. Türk kahvesini hazırlarken bir kaşık tarçın ekleyip karıştırıp kaynamasını beklemeniz yeterli olacaktır. Cezveye bir kahve fincanı su, 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi ve 1 çay kaşığı tarçın ekleyin. Karışımı hafifçe köpürene kadar ısıtın ve sonra bardağa alıp için. Böylece tam 1 ayda 5 beden küçüleceksiniz.

TARÇININ FAYDALARI NELER?

1- ANTİOKSİDAN DEPOSUDUR

Tarçın, antioksidan içeriği en yüksek olan baharat türlerinden bir tanesidir. En güçlü antioksidanlar arasında yer alan flavonoidler, polifenol ve fenolik asit tarçında bol miktarda yer alır. Bu bileşenler vücutta serbest radikallerin oluşumunu önleyerek hücreleri oksidatif hasara karşı korur. Bu sayede hemen hemen tüm kanser türlerine karşı önemli bir koruma sağlar. Buna ek olarak yüksek antioksidan içeriği sayesinde yaşlanmayı geciktirir, enfeksiyon hastalıklarına karşı korur ve stresi azaltmaya yardımcı olur. Antioksidan özelliği, doğal bir gıda koruyucusu olarak görev yapabilecek kadar yüksektir.

2- ENFEKSİYONA KARŞI KORUMA SAĞLAR

Tarçının vücuda sağladığı olumlu etkilerden bir tanesi de inflamasyonu azaltmasıdır. Eski çağlardan beri bronşit tedavisinde ve kronik öksürüklerin iyileştirilmesinde tarçının kullanılmasının nedeni de budur. İçerdiği biyoaktif bileşenler sayesinde tarçın; vücutta bakteriler, virüsler, mantar ve parazitlerden kaynaklı olarak oluşan enfeksiyonlarla mücadele eder. Bağışıklık sistemini güçlendirerek vücudun hastalıklara karşı daha güçlü bir şekilde savaşmasına yardımcı olur. Bu enfeksiyonlar nedeniyle vücutta oluşabilecek hasarların önüne geçilmesinde de oldukça etkilidir. Antiinflamatuar etkisi sayesinde özellikle kronik hastalıklarda hastalığın vücutta yol açabileceği harabiyetleri önlemeye katkı sağlarken tedavi sürecinde başarı oranının artırılmasına da destek olur.

yeni-proje-2024-03-14t145516-609.jpg

3- KİLO VERMEDE YARDIMCI OLUR

Kilo vermek veya formunu korumak isteyenlerin güvenle tüketebileceği bir besin olan tarçın, kan şekerinin dengeli bir şekilde seyretmesini sağlayarak açlık ve tatlı krizlerinin önüne geçer. Bu sayede kilo vermeyi kolaylaştırır. Sindirim sistemini düzenler, kabızlık ve şişkinlik sorunlarının önüne geçilmesine yardımcı olur. Besinlerin midede daha uzun süre kalmasını sağlayarak öğünlerin ardından elde edilen tokluk hissinin süresini uzatır. Tüm bunlar diyet uygulayan kişilerde başarı oranının yükseltilmesine yardımcı olur. Sağlık üzerinde olumlu etkileri çok fazla olan tarçının, tüm bu faydalarına karşın kalori içeriği oldukça düşüktür. Bu nedenle diyet yapanlar de dahil olmak üzere herkes tarafından güvenle kullanılabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN