16 mahalle de 30 bin vatandaş iftar yaptı

16 mahalle de 30 bin vatandaş iftar yaptı

Ramazan ruhunu hep birlikte yaşamak isteyen vatandaşlar için ilçenin hemen her mahallesine açık hava iftar sofraları kurarak Yenimahallelileri aynı sofra etrafında buluşturan Yenimahalle Belediyesi, Ramazan Ayı’nın son iftar sofrasını Batıkent Meydan’da kurdu.

Ramazan Ayı’nın ilk gününden itibaren 16 mahalle de kurulan dev iftar sofralarında30 binYenimahalle sakinibir araya geldi.

Yaşar, Yenimahallelilerin bayramını kutladı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ve eşi Azize Yaşar’ın ev sahipliğinde düzenlenen son mahalle iftarına, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Gökay Yıldırım ve ilçe yönetimi, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, belediye meclis üyeleri ve mahalleliler katıldı.

Başkan Yaşar, “Bu ayda yaptığımız ibadetlerin, kıldığımız namazların, tuttuğumuz oruçların ve ettiğimiz duaların kabul olmasını, ülkemizde ve İslamaleminde yaşanan acıların son bulmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum. Ramazanın sonu bayram, bayramınızı da şimdiden kutluyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN