8 yaşındaki çocuk dalgaların arasında kayboldu

8 yaşındaki çocuk dalgaların arasında kayboldu

Bartın'da ailesiyle plaja gelen ve deniz kenarında oynayan 8 yaşındaki çocuk, bir anda dalgaların arasında kayboldu. Bölgeye sevk edilen çok sayıda arama kurtarma ekibi çocuğu arıyor.

Bartın'da ailesi ile birlikte sabah saatlerinde denize girmek üzere Karabük'ten Büyükkızılkum plajına gelen 8 yaşındaki D.Y. deniz kıyısında oynarken bir anda dalgaların arasında gözden kayboldu. Yapılan tüm aramalara rağmen bulunamayan çocuk için ekiplere haber verildi.

ARAMA KURTARMA EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Bölgeye, Sahil Güvenlik, Jandarma, AFAD, UMKE ekipleri sevk edildi. Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığına bağlı DEGAK 3 Dalgıç Timi ve İl Özel İdare Cankurtaran ekiplerince denizden arama çalışmaları sürerken Jandarma, AFAD ve UMKE ekipleri de karadan arama çalışmalarına destek veriyor.

'AMACIMIZ BİR AN ÖNCE BULUNMASI'

Bölgede çalışmaları takip eden Büyükkızılkum Muhtarı Ersin Değer, “Denizde çok dalga var. Deniz alttan da, üstten de çekiyor. Haliyle sıkıntılı bir durum var. İnşallah çocuk bulunur, amacımız bir an önce bulunması” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN