Avcılar'da fabrika yangını! 70 araç müdahale etti

Avcılar'da bir elyaf fabrikasında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Fabrikanın bitişiğindeki binalar tedbir amacıyla boşaltılırken park halindeki 2 araç yandı. Yangın 70 itfaiye aracı ve 187 personel ile yapılan çalışma sonrası kontrol altına alındı.

İstanbul Avcılar Cihangir Mahallesi Fulya Sokak'ta faaliyet gösteren elyaf imalathanesinde yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye aracının yanı sıra polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

8758127.jpg

BİNALAR BOŞALTILDI

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı, fabrikanın bitişiğindeki binalar tedbir amacıyla boşaltıldı. Yangında yoğun dumandan etkilenen kişilere bölgeye gönderilen ambulanslarda müdahale edildi.

8758126.jpg

2 ARAÇ ALEV ALDI

Fabrika yakınında bulunan ve alev alan iki araca da itfaiye ekibi müdahalede bulundu. Yangın sırasında fabrikanın kapalı olduğu, içeride kimsenin olmadığı belirtildi.

8758124.jpg

70 İTFAİYE ARACI MÜDAHALE EDİYOR

İtfaiye 70 araç ve 187 personel, AFAD 2 araç ve 10 personelle müdahale ettiği yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları devam ediyor.

8758352.jpg

"CİDDİ BİR YANGIN"

Öte yandan olay yerine gelerek açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Sebebi konusunda henüz bir bilgimiz yok. Etrafa sıçramasının engellenmiş olduğunu öğrendik. Etrafa yayılma tehlikesi ortadan kalktı. Ciddi bir yangın. İstanbul Büyükşehir Belediyemizin itfaiye ekibinin yoğun çalışması ile kontrol altına alındı. Geçmiş olsun. Büyük bir tehlike atlattık. Edindiğimiz bilgiye göre mahsur kalma durumu yok. İlk etapta 3 kişi varmış, kurtarıldılar. Maddi hasar oluştu” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN