Ayılar bitti, onlar başladı! Arıları telef ettiler, balları yediler

Ayılar bitti, onlar başladı! Arıları telef ettiler, balları yediler

Ayıların kış uykusuna yatmalarının ardından, şimdi ise arılara o yabaniler dadandı! Çakallar hem arıları telef ettiler, hem de balları afiyetle yediler! O anlar böyle görüntülendi...

Tokat'ın Niksar ilçesinde bir arıcının bahçesine giren aç çakallar, arı kovanlarında bulunan balları yiyerek içindeki arıları telef etti. Güvenlik kamerasına yansıyan bu üzücü anlar, bölgedeki arıcıların endişesini artırdı.

BALLARI YEDİĞİ ANLAR KAYDEDİLDİ

cakal-1.jpg

Doğada yiyecek bulamayan aç çakalların, yerleşim yerlerine kadar indiği ve Niksar ilçesine bağlı Hüseyingazi köyünde bir çiftlikteki bal peteklerine dadandığı görüldü. Özellikle arıcıların korkulu rüyası olan ayıların yerini bu kez çakallar aldı. Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde, çakalların balları yeme anları görüntülendi.

cakal-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN