Başına silah dayadı, 'şikayetçi olmasını gerektiren bir neden yok' dedi

Kahramanmaraş'ta özel bir bankada müşteri hizmetleri uzmanı Melis B.'ninbaşına silah dayadığı suçlamasıyla 5 yıla kadar hapsi istenen banka müdürü Turabi K., duruşmaya katılmadığı için ifadesi talimatla alındı. Olayın şakadan ibaret olduğunu öne süren Turabi K., "Olay tamamen şakadan kaynaklıdır. Melis B.'nin neden şikayetçi olmasına neden bulamıyorum. Çalıştığımız şubedeki tüm personel de bu olaya şaşırmıştır, çünkü gerçekten şakaydı" diye konuştu.

Kahramanmaraş'ta özel bir bankanın müdürü olan Turabi K.'nin (50) aynı bankada müşteri hizmetleri uzmanı olarak çalışan Melis B.'nin (34) başına silah dayadığı suçlamasıyla 5 yıla kadar hapsi istendi

Duruşmaya katılmadığı için talimatla ifadesi alınan Turabi K., Melis B.'nin şikayetçi olunmasını gerektiren bir neden bulunmadığını öne sürdü.

22 Temmuz 2020'de özel bir banka şubesinin kasa dairesinde meydana gelen olayda şube müdürü Turabi K., güvenlik görevlisinden aldığı silahı müşteri hizmetleri uzmanı Melis B.'nin başına dayadı.

Melis B.'nin, bankanın güvenlik kamerası görüntüleriyle şikayetçi olması üzerine, işine son verilen banka müdürü Turabi K. hakkında 'silahla tehdit' suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kahramanmaraş 7'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen 3'üncü duruşmada Mahkeme heyeti, davaya katılmayan Turabi K.'nin yaşadığı yerde talimatla ifadesinin alınması kararını verdi. Alınan bu karar üzerine Turabi K., Mersin 13'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkarıldı.

''ŞAKADAN İBARET''

Olayın şakadan ibaret olduğunu öne süren Turabi K., "Olay tamamen şakadan kaynaklıdır. Melis B.'nin neden şikayetçi olmasına neden bulamıyorum. Çalıştığımız şubedeki tüm personel de bu olaya şaşırmıştır, çünkü gerçekten şakaydı" dedi.

Turabi K., olaydan sonra Melis B.'yi arayarak 'Ölmeye, öldürmeye geliyorum' şeklinde tehdit ettiği iddialarının sorulması üzerine ise "Benim yaptığım aramaların sebebi Melis B.'ye bu şakaya neden tepki verdiğini öğrenmek amaçlıydı. Bu telefon görüşmesi olurken Melis B.'nin ağabeyi bana 'öldürmeye mi geliyorsun?' diye birkaç kez sormuş, ilkinde tam ne dediğini anlamamakla 'Evet' diye bir kelime ağzımdan çıkmış. Konuşmanın devamında bana tekrar, 'ölmeye mi öldürmeye geliyorsun?' dediğinde 'Hayır, hayır' diye söylüyorum. Benim kastım kesinlikle kimseye zarar vermek değildi" sözleriyle kendisini savundu.

Turabi K.'nin ifadesinin alınmasının ardından mahkeme, duruşmayı eksiklerin giderilmesi için erteledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN