Başkan Devecilerden OSB ziyareti

Başkan Devecilerden OSB ziyareti

Burhaniye Belediye Başkanı ve CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler ile CHP Burhaniye Belediye Meclis Üyesi Adayları haftanın son iş gününde, Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek zeytin ve zeytin ürünleri sektörünün önemini vurguladı.

Zeytin ve zeytinyağında Burhaniye'nin marka olduğunu ifade eden Başkan Deveciler, "Yerel işletmelerimizin ve sektörün ihtiyaçlarını dinleyerek, gelecek dönemde yapacağımız çalışmaları değerlendirdik. Zeytin ve zeytin ürünleri sektörü ülkemiz ekonomisinde stratejik açıdan oldukça önemli ayrıca Burhaniye'miz bu alanda bir marka. Bu sektöre yapılacak yatırımların artırılması gerekli. Gelecek dönemde de zeytinciliği desteklemeye devam edeceğiz. Hemşehrilerimizle birlikte, daha güçlü ve kalkınmış bir Burhaniye için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN