Başkan Köse Giresun’u köşe bucak inceliyor, hizmet götürüyor

Başkan Köse Giresun’u köşe bucak inceliyor, hizmet götürüyor

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehir genelinde tespit edilen eksiklikler ve altyapı güçlendirme çalışmalarını yakından takip ediyor.

Başkan Köse, trafik akışının daha düzenli ve rahat hale getirilmesi için yol genişletme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti. Bu kapsamda özellikle Hükümet Konağı mevkiinde şehir girişinde yaşanan yoğunluğu azaltmak amacıyla kaldırım daraltma çalışmalarının başlatıldığını ifade eden Köse, “Bu düzenleme ile araç geçişlerini daha akıcı hale getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Altyapı çalışmalarına da değinen Başkan Köse, Avrupa Birliği destekli AB Atıksu Projesi kapsamında Fatih Caddesi başlangıcında görev yapan ekipleri ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

“Dört koldan, her alanda Giresun’umuz için çalışmaya devam ediyoruz” diyen Başkan Köse, şehrin hem ulaşım hem de altyapı sorunlarını çözmekte kararlı olduklarının altını çizdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN