Başkan Köse taburcu oldu

Başkan Köse taburcu oldu

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, geçirdiği rahatsızlık sonrası tedavi gördüğü hastanede yoğun bakım sürecini sağlıklı bir şekilde tamamladı. Doktorların tavsiyesi üzerine taburcu edilen Köse’nin bir süre istirahat edeceği öğrenildi.

Sağlık durumuna ilişkin yazılı bir açıklama yapan Köse, bu zorlu süreçte kendisini yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür etti.

Köse, “Şükürler olsun ki hastanedeki yoğun bakım sürecimi sağlıklı bir şekilde tamamladım. Doktorlarımızın tavsiyesi üzerine istirahat etmek için taburcu edilmiş bulunuyorum. Bu süreçte göstermiş olduğunuz ilgi, dualarınız ve güzel temennileriniz bana büyük bir güç verdi. Dünyanın dört bir yanından ilettiğiniz mesajlar ve telefonlar kalbimi ısıttı, moralimi yükseltti. Her birinize gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Köse, tedavi sürecinde emeği geçen hekimlere ve sağlık çalışanlarına da şükranlarını iletti. Açıklamasında; Kent Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Taner Yazıcı’ya, Kent Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Hasan Saim Özturhan’a, Ada Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Yılmaz’a, Ada Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Rıdvan Uçar’a, Ada Hastanesi Dr. Cenap Damcı’ya, her iki hastanenin yönetim kurullarına, yoğun bakım personeline ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Köse, mesajının sonunda “Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” sözleriyle hemşehrilerine ve destek veren herkese minnettarlığını dile getirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN