Bingöl’de heyelan: Köy yolunda yarıklar ve çökme oluştu

Bingöl’de heyelan: Köy yolunda yarıklar ve çökme oluştu

Bingöl'de heyelan nedeniyle köy yolunun bir bölümü çöktü. Kentte karların erimesi ve etkili olan sağanağın ardından merkeze bağlı Şaban ile Yelesen köylerini birbirine bağlayan grup köy yolunda heyelan meydana geldi.

Bingöl'de karların erimesi ve etkili olan sağanağın ardından merkeze Yelesen grup köy yolunda heyelan meydana geldi. Heyelan nedeniyle 3 noktada yarıklar ve çökme oluştu. Heyelanın ardından yol ulaşıma kapandı. Bölgede çalışma başlatan İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, yolun onarılarak yeniden ulaşıma açılacağını aktardı.

6707539.jpg

"YOLU GEÇİCİ OLARAK ULAŞIMA KAPATTIK"

Gerekli çalışmaların bölgede başladığını aktaran İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül, şu ifadeleri kullandı:

"Yelesen grup köy yolumuzda meydana gelen heyelan nedeniyle grup köy yolumuzu geçici olarak ulaşıma kapattık. Gerekli müdahaleyi yapıp tekrardan yolumuzu geçici olarak ulaşıma açmayı planlıyoruz. Geçmiş olsun. Rabbim afetlerden muhafaza eylesin inşallah."

van.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN