Bursa'da akıllara durgunluk veren olay: Çayı geç getirdi diye vurdular

Bursa'da akıllara durgunluk veren olay: Çayı geç getirdi diye vurdular

Bursa'da bir çay ocağında müşteri ve çay ocağı sahibi arasında 'çayı geç getirdin' tartışması çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine ocak sahibi tartıştığı müşterisinin gönderdiği, 'yeğenim' dediği kişi tarafından tabancayla vurularak yaralandı.

Bursa'da Tarihi Hanlar Bölgesi'ndeki 'Düğün Çarşısı'nda meydana gelen olayda, iddiaya göre, çay ocağı sahibi İsmail Güder ile ismi öğrenilemeyen müşterisi arasında çayı geç getirdiği gerekçesiyle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çevredekiler, araya girdi. Müşteri, çay ocağından ayrılırken, "Yeğenimi göndereceğim" dedi.

5873927.jpg

Daha sonra çay ocağına gelen kimliği belirsiz kişi, İsmail Güder'e tabancayla ateş etti. Güder kasığından vurularak yaralandı, şüpheli ise kaçtı. Güder, ihbarla gelen sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

5873928.jpg

Polis, kaçan şüphelinin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN