Bursa'da kaza: Otomobil kendi kendine çalışıp demir dubaya çarptı

Bursa'da kaza: Otomobil kendi kendine çalışıp demir dubaya çarptı

Bursa İnegöl'de park halindeki bir araç elektrik aksamında meydana gelen bir arıza nedeniyle kendi kendine çalışıp yol kenarındaki demir dubaya çarparak alev aldı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, park halindeyken elektrik aksamında meydana gelen bir arıza nedeniyle kendi kendine çalışıp birkaç metre hareket eden ve yol kenarındaki demir dubaya çarpan bir otomobil alev aldı. Otomobilin yanma anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, saat 00.00 sıralarında Sinanbey Mahallesi Yeşilbahçeler Sokak'ta gerçekleşti. Park halindeki bir otomobil, iddialara göre elektrik aksamında oluşan bir arıza nedeniyle aniden çalışarak hareket etti. Birkaç metre ilerleyen otomobil, yol kenarındaki demir dubaya çarptı ve alev aldı.

Alevlere ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yangın söndürme tüpü ile yaptı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Hurdaya dönen otomobilin yanma anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN