Çekici ile çarpışan otomobil hurdaya döndü! 8 yaralı

Çekici ile çarpışan otomobil hurdaya döndü! 8 yaralı

Malatya-Elazığ karayolunda meydana gelen trafik kazasında çekici ile çarpışan otomobil adeta hurdaya döndü. Kazada 8 kişi yaralandı.

Feci kaza, saat 12.15 sularında Malatya-Elazığ yolu üzerindeki sanayi alt geçidinde yaşandı. H.B.A. yönetimindeki 44 PS 520 plakalı çekici ile M.Y. idaresindeki 44 ACB 198 plakalı Tofaş marka otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil büyük hasar alırken, araçta bulunan M.Y., H.Y., M.Y., M.S., Z.Y., E.H.Y., M.E.Ç. ve B.Y. yaralandı.

mlty

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN