Çerçioğlu, Atatürk Kent Meydanı’ndaki iftarda vatandaşlarla bir araya geldi

Çerçioğlu, Atatürk Kent Meydanı’ndaki iftarda vatandaşlarla bir araya geldi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı ve Cumhuriyet Halk Partisi Efeler Belediye Başkan Adayı Anıl Yetişkin ile birlikte Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi.

Ramazan Ayı, birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı, paylaşmanın ve dayanışmanın arttığı bir zaman dilim olduğunu ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “İftar sofraları, bizlere birlikte olmanın, paylaşmanın ve sevgiyle kucaklaşmanın en güzel örneklerini sunuyor”dedi.

Efeler’de Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen iftara 5 binden fazla Aydınlı katıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerde de iftar sofraları kurdu. İftar sofraları Çine’nin Mutaflar Mahallesi’nde, İncirliova’nın Sandıklı Mahallesi’nde, Kuşadası’nın Güzelçamlı Özer Türk Caddesi’nde, Kuyucak’ın Cumhuriyet Meydanı’nda, Nazilli’nin 23 Nisan Parkı ve Yıldıztepe Mahallesi’nde, Söke’nin Bağarası eski belediye önünde, Efeler’in Merkez Yeniköy Taziye Evi önünde de kuruldu.
İftarını Büyükşehir Belediyesi’nin bereket sofralarında açan 15 binden fazla Aydınlı, kendilerini bir araya getirdiği için Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN