CHP il başkanlığına atanan kayyuma mermili tehdit

CHP il başkanlığına atanan kayyuma mermili tehdit

CHP Şanlıurfa İl Teşkilatı'na atanan kayyum heyetinin üzerine bir kez daha mahkeme kararıyla kayyum olarak atanan Ahmet Budak'ın aracının üzerine silah mermisi bırakıldı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

CHP Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Çidir, 2022 Şubat ayında mahkeme kararıyla görevden alınıp yerine Ferhat Karadağ kayyum olarak atandı.

7 aydır görev yapan Karadağ'ın 45 gün içerisinde kongre yapmak yerine 5 ilçe yönetimini görevden alması sonrası, CHP İl Başkanlığı'na mahkeme kararıyla bu kez Ahmet Budak kayyum olarak atandı.

sanliurfa-chp-mermili-tehdit-2.jpg

ARACINA MERMİ BIRAKILDI

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı'nda bugün (28 Kasım 2022 Pazartesi günü) düzenlenecek devir teslim töreninde CHP İl Başkanlığına oturacak Ahmet Budak'ın aracının üzerine uzun namlulu silah mermisi bırakıldı.

Haliliye ilçesine bağlı Sırrın Mahallesi'ndeki kullanılmayan petrol istasyonuna aracını park eden Budak, sabah uyanıp aracının yanına gittiğinde mermiyi fark etti.

sanliurfa-chp-mermili-tehdit-1.jpg

GÖZDAĞI VERMEK İSTEDİLER

Budak'ın ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Araç üzerinde inceleme yapan polis ekipleri, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Bugün devir teslim töreni olduğunu ve kimsenin kendilerini yıldıramayacağını söyleyen Ahmet Budak, "Devir teslim törenine gitmek için sabah evimin önüne çıktım, arabama bindim. Biner binmez, arabanın ön camındaki Kalaşnikof mermisini gördüm. Hemen emniyet güçlerini aradım. Olayla ilgili çalışmalar yapılıyor" dedi.

Merminin, CHP İl Başkanlığı görevini bugün devralacak olan Ahmet Budak'a gözdağı vermek için bırakıldığı tahmin ediliyor.

sanliurfa-chp-mermili-tehdit-3.jpg

sanliurfa-chp-mermili-tehdit-4.jpg
CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Budak

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN