Denizli'de toplu ulaşıma zam kararı

Denizli'de toplu ulaşıma zam kararı

Akaryakıtta yaşanan vergi artışlarının ardından benzin ve motorin fiyatlarının yükselmesiyle birçok ilde toplu ulaşım ücretlerine zam geliyor. Son olarak Denizli'de de şehir içi dolmuş ve otobüs ücretlerine, 1 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere zam yapıldı. Yeni zamla birlikte minibüs ücretleri sivil 14 TL, öğrenci 12 TL olurken, belediye otobüsleri ise sivil 10,75 TL, öğrenci 6,90 TL oldu.

Akaryakıt fiyatlarına yapılan ÖTV zammının ardından birçok ilde toplu ulaşım ücretlerine peş peşe zam geldi. Denizli’de de toplu yolcu taşımacılığı yapan şehir içi dolmuş ve otobüs ücretlerine, 1 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere zam yapıldı.

1 AĞUSTOS SALI GÜNÜNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK

Alınan yeni kararla birlikte Denizli’nin Merkezefendi ve Pamukkale ilçesi genelinde yolcu taşımacılığı yapan şehir içi dolmuş hatlarında zamlı tarife uygulanacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından alınan karara göre şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüslerin ücretleri sivil 14 TL, öğrenci 12 TL yapıldı. En son geçen yılın Temmuz ayında fiyatları artış yapılan belediye otobüsleri ise sivil 10,75 TL, öğrenci 6,90 TL oldu. Yeni ücret tarifelerinin 1 Ağustos 2023’ten itibaren geçerli olacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN