İstanbulkart'ta yeni dönem! Zam için toplanan UKOME'den karar çıktı

İstanbulkart'ta yeni dönem! Zam için toplanan UKOME'den karar çıktı

20 milyon kişinin kullandığı İstanbulkart'ın kapsamı genişliyor. İBB UKOME'de alınan kararla birlikte toplu ulaşımda yeni dönem başlıyor. İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), toplu taşımada kullanılan İstanbulkart'ın kapsamını genişletiyor. Geçen ay, kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine eksi bakiyeye düşme hakkı tanınmıştı. Bu ay ise İstanbulkart'ın bir toplu ulaşım sisteminde daha kullanılmasına karar verildi.

İBB UKOME, 'TOPLU TAŞIMAYA ZAM' GÜNDEMİYLE TOPLANDI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), akaryakıt ve vergi artışı sonrası toplu ulaşım ücretlerine zam yapılması gündemiyle toplandı. Toplantıdan zam kararı çıkmazken, toplu ulaşım kullanan milyonlarca İstanbulluyu ilgilendiren başka bir karar alındı.

MİNİBÜSLERDE İSTANBULKART DÖNEMİ BAŞLIYOR

İstanbulkart sahipleri artık minibüslerde de seyahat edebilecek. Daha önce sadece parayla binilen minibüslerde artık İstanbulkart ile yolculuk yapmak mümkün. Böylece otobüs, metro, metrobüs, vapur, tramvay, füniküler ve tren ile beraber minibüslerde de İstanbulkart geçerli olacak.

minubuste-istanbulkart-akbil-geciyor-mu.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN