Düzce'de kadın cinayeti! Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp, oğlunu yaraladı

Düzce'de kadın cinayeti! Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp, oğlunu yaraladı

Düzce’nin Yığılca ilçesinde boşanma aşamasındaki eşiyle tartışan şahıs, pompalı tüfekle eşini öldürüp oğlunu yaraladı. Cinayetin ardından kaçan şahıs ormanlık alanda yakalandı.

Düzce'nin Yığılca ilçesine bağlı Hacıyeri köyünde meydana gelen olayda Durdu Alkan, boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Alkan ile tartıştı. Çıkan tartışmada Durdu Alkan, eşi Ayşe Alkan'a biber gazı sıkıp ardından pompalı tüfekle ateş açıp öldürdü. Araya girmeye çalışan çiftin oğulları Müslüm Alkan ise yaralandı. Cinayetin ardından Durdu Alkan olay yerinden kaçtı. Yaralı Müslüm Alkan, ambulans ile hastaneye kaldırılırken, kaçan şahıs ile ilgili arama çalışmaları başlatıldı. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma ile firari şahıs Durdu Alkan ormanlık alanda pompalı tüfek ile birlikte yakalandı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN