Giresun'da bomba alarmı: Şüpheli paket fünye ile patlatıldı

Giresun'da bomba alarmı: Şüpheli paket fünye ile patlatıldı

Giresun'un göbeğinde bomba alarmı ekipleri harekete geçirdi. Çevredeki iş yerlerinin boşaltılmasının ardından bomba imha ekipleri olay yerine geldi. Ardından paket incelenirken kayda değer birşey bulunamadı. Olayın ardından Gazi Caddesi ulaşıma açıldı.

Giresun’da Gazi Caddesi üzerinde Şeyh Keramettin Camii önündeki çop kutusunun yanına bırakın şüpheli kutu vatandaşların ihbarı üzerine polisi harekete geçirdi. Şüpheli paket ihbarı üzerine olay yeri gelen polis ekipleri bölgeyi kordon altına aldı.

Daha sonra şüpheli paket fünye ile patlatıldı.

yeni-proje-24.jpg

HİÇ BİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ

Cadde üzerinden yayın yapan bir kameranın kaydında saat 15:30 sıralarında bir temizlik görevlisi çöpün içinden çıkardığı poşetteki kutuyu açarak içindeki ayakkabıyı aldığı görüldü. Daha sonra ayakkabının kutusunu çöpün yayına bırakarak alandan uzaklaştığı belirlendi.

Tüm bu yaşananların ardından aynı temizlik görevlisi durumdan habersiz olay yerine gelerek fünyenin patlatılmasından sonra çevreye saçılan çöp parçalarını temizledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN