Hayırsever iş insanı Mustafa Mutlu'dan eğitime büyük destek

Hayırsever iş insanı Mustafa Mutlu'dan eğitime büyük destek

Aksaray'ın Eskil ilçesinde eğitime olan katkılarıyla tanınan iş adamı Mustafa Mutlu, şehrin eğitim seviyesini yükseltmek ve gelecek nesiller için umut dolu bir gelecek inşa etmek adına önemli bir adım attı.

GAMZE DEMİREL

Aksaray'ın Eskil ilçesinde, hayırsever iş insanı Mustafa Mutlu tarafından yaptırılan "Hürmüz – Mustafa Mutlu İlkokulu" nun açılış töreni büyük bir katılımla gerçekleştirildi. 29 Haziran 2022'de temeli atılan okul, eğitim alanında önemli bir ihtiyacı karşılayarak bölgedeki öğrencilere hizmet vermeye başladı.

29091506-whatsapp-image-2022-06-28-at-18-05-03.jpg

HÜRMÜZ – MUSTAFA MUTLU İLKOKULU AÇILDI

Açılış törenine, Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Eskil Kaymakamı, İl Milli Eğitim Müdürü, ilçe Milli Eğitim Müdürü, Jandarma Komutanı ve birçok protokol üyesi katıldı. Aksaraylı iş insanı Mustafa Mutlu'nun sevenleri ve Eskil halkı da bu önemli günde Mutlu'yu yalnız bırakmadı.

basliksiz-2.jpg

Törende konuşan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, kentteki eğitim kalitesinin devlet ve hayırsever vatandaşların desteğiyle arttığına dikkat çekti. Kumbuzoğlu, "Devletimizin en büyük bütçesi eğitim ve öğretime ayrılmaktadır. Bugün burada, Mutlu ailesinin katkılarıyla gerçekleşen bu açılış, ilimize yapılan eğitim yatırımlarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermektedir." ifadelerini kullandı.

aa.png

TORUNDAN DEDE VE BABANNEYE MİNNET

Okulu dedesi ve babaannesi adına yaptırdığını söyleyen hayırsever iş insanı Mustafa Mutlu ise, okulun açılışının hayırlara vesile olmasını dileyerek, "Bu okulda yetişecek çocuklarımızın vatanına ve milletine hayırlı evlatlar olarak yetişmelerini, her birinin meslek edinerek gelecek nesillere örnek olmalarını temenni ediyorum." dedi.

vv.png

Dilek ve duaların ardından gerçekleştirilen kurdele kesimiyle okulun resmi açılışı yapıldı. Vali Kumbuzoğlu ve beraberindeki heyet, okulu gezerek sınıfları inceledi ve öğretmenlere başarılar diledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN