Hayvana şiddet sarmalı bitmiyor: Paşa'yı diri diri yaktılar

Hayvana şiddet sarmalı bitmiyor: Paşa'yı diri diri yaktılar

Denizli'de vicdanları sızlatan hayvana şiddet vakasında, sahipli bir av köpeği bağlı olduğu kulübesinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yakıldı. Olaya ilişkin konuşan komşular isyan ederek "Bunu köpeğe yapan insana neler yapmaz." dedi.

Bugün Düzce'de sokak köpeklerinin şüpheli ölümünün ardından Denizli'den de bir vahşet haberi geldi. Doğukan Kandemir (24), Sümer Mahallesi'nde oturduğu apartmanın bahçesinde bulunan kulübede bağlı "Paşa" isimli köpeğini yanmış bulduğunu belirterek polise başvurdu.

6131890.jpg

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri ve itfaiye personeli olay yerine giderek araştırma yaptı.

6131891.jpg

GÖRÜNTÜLER İNCELEMEDE

İtfaiye ekibinin incelemesine göre köpeğin tiner ve benzeri bir madde dökülerek yakıldığının değerlendirildiği belirtildi. Çevredeki güvenlik kamerası kayıtları, polis ekiplerince incelemeye alındı.

6131894.jpg

Köpeğin cesedi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezinin görevlilerince alınarak otopsi için götürüldü. Apartman sakinlerinden Hikmet Tekin, gazetecilere, köpeği yakarak öldürenin bir an önce bulunmasını istediklerini söyledi. Tekin, "Bunu hangi vicdanla yaptılar anlamadık. Sahipli köpekti. Bunu köpeğe yapan insana neler yapmaz." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN