İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu hayvan barınağı ve hayvanat bahçesini ziyaret etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu hayvan barınağı ve hayvanat bahçesini ziyaret etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Giresun’da, Giresun Belediyesi’ne ait Hayvan Barınağı ve Hayvanat Bahçesini ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Karaloğlu'na ziyaret sırasında Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Milletvekili Nazım Elmas, Belediye Başkanı Fuat Köse, İl Emniyet Müdürü Tacettin Çelebi ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti. Bakan Yardımcısı Karaloğlu, barınak ve hayvanat bahçesinde yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Karaloğlu, sokak hayvanlarına yönelik hizmetlerin önemine dikkat çekerek, yerel yönetimlerin bu alandaki sorumluluklarını yerine getirmesinin hem hayvan hakları hem de toplum sağlığı açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Barınakta barındırılan hayvanların durumu, rehabilitasyon süreçleri ve bakım koşullarıyla yakından ilgilenen Karaloğlu, özellikle sokak hayvanlarının kısırlaştırılması, tedavi edilmesi ve sahiplendirilmesi konusunda sürdürülen projeleri takdir ettiklerini belirtti.

Bakan Yardımcısı Karaloğlu: “Giresun Belediyesi'nin bu konudaki hassasiyeti ve yaptığı çalışmalar önem teşkil ediyor. Hem doğal yaşam hem de kent güvenliği açısından bu tür yatırımlar oldukça kıymetli” dedi.

Ziyaretin ardından kendisine çay ikram edilen Karaloğlu, barınaktaki personellerle sohbet ederek teşekkürlerini iletti.

Belediye Başkanı Fuat Köse, sokak hayvanları konusuna hassasiyetle yaklaştıklarını ve büyük önem verdiklerini dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu’na teşekkürlerini iletti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN