İstanbul'da yağış trafik yoğunluğuna neden oldu

İstanbul'da yağış trafik yoğunluğuna neden oldu

İstanbul'da sabah saatlerinde yağmurun da etkisiyle trafik yoğunluğu arttı. İBB'nin trafik yoğunluğu haritasına göre 9.45 itibarıyla yoğunluk Anadolu yakasında yüzde 67, Avrupa yakasında ise yüzde 62 olarak ölçüldü.

Sabah saatlerinde yağışlı havanın etkisiyle İstanbul'da trafik yoğunluğu arttı. Saat 09.45'te trafik yoğunluğu yüzde 65 olarak ölçüldü.

Avrupa Yakası D-100 kara yolunda Avcılar, Bahçelievler, Haliç Köprüsü ve Mecidiyeköy mevkilerinde trafik yavaş ilerliyor. TEM Otoyolu Kağıthane mevkisinde de trafik yoğunluğu oluşurken, otoyolun bağlantı yollarında da araçlar ağır seyrediyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası geçişlerinde de araçlar ağır şekilde ilerliyor.

Anadolu Yakası D-100 kara yolunda Kadıköy ile Kartal arasında her iki yönde trafik yoğunluğu yaşanırken, TEM Otoyolu'nda da Ataşehir, Ümraniye ve Kavacık mevkileri ile Çamlıca gişelerde de trafik yoğunluğu yaşanıyor.

TOPLU ULAŞIMDA YOĞUNLUK YAŞANDI

Bazı otobüs ve metrobüs duraklarında da işe giden vatandaşların yoğunluk oluşturduğu görüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluğu Haritası'nda saat 09.00'da trafik yoğunluğu yüzde 71 olarak ölçüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN