Kar İstanbul'da

Kar İstanbul'da

İstanbul'un yüksek kesimlerinde sabah başlayan kar etkisini göstermeye başladı. Çatalca beyaza bürünürken çalışma ekipleri, zor anlar yaşanmaması için yolda karı kürüyor. Vatandaşlar ise sürprizle karşılaştı ve sosyal medyaya yansıdı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul ve çevresi için kar ve sulu kar yağışı uyarıları yapılmıştı. Yapılan uyarıların ardından kentin yüksek ilçelerine başta Silivri ve Çatalca olmak üzere kar yağışı dün gece saatlerinden itibaren başladı.

Çatalca’da etkili olan kar nedeniyle ortalık beyaza büründü. Kartpostallık görüntüler ortaya çıkarken manzara drone ile havadan görüntülendi.

kar.jpg

Çatalca'da drone ile görüntülenen kar yağışı

KAR KALINLIĞI 5-7 SANTİM

Bugün sabah ve öğle saatlerinde de devam eden kar yağışı nedeniyle bazı bölgelerde kar kalınlığının beş ile yedi santim arasında olduğu görüldü.

Sabahın erken saatlerinde evlerinden çıkan vatandaşlar kar sürpriziyle karşılaşırken, ekipler sürücülerin zor anlar yaşamaması için kar küreme araçlarıyla düzenli çalışma yapıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN