Kar yağışının yaşandığı Bingöl'de yolcu otobüsleri devrildi: Çok sayıda yaralı var

Kar yağışının yaşandığı Bingöl'de yolcu otobüsleri devrildi: Çok sayıda yaralı var

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle, iki ayrı noktada kaygan yolda kontrolden çıkarak devrilen 2 yolcu otobüsündeki 22 kişi yaralandı. Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, AFAD ve il valiliklerinin uyarılarının ardından, pek çok ilde olduğu gibi yoğun kar yağışının yaşandığı Bingöl’ün Karlıova ilçesinde, gece saatlerinde iki otobüs kazası meydana geldi.

Sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen bir yolcu otobüsü, Karlıova-Erzurum karayolu Boncukgöze köyü mevkiinde, kar ve karla karışık yağmurun etkili olduğu yerde devrildi. Kazada otobüsteki 15 kişi yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

1-010.jpg

YARALILARIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Diğer kaza ise, Karlıova-Erzurum karayolu Dörtyol köyü mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün kimliği belirlenemeyen yolcu otobüsü, kayganlaşan yolda devrildi. Kazada otobüsteki 7 kişi yaralandı. Yaralılar, ihbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN