Meriç Nehri'nde köpüklenme iddiası ekipleri harekete geçirdi: Numune alındı

Meriç Nehri'nde köpüklenme iddiası ekipleri harekete geçirdi: Numune alındı

Edirne Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri, Meriç Nehri'nin bazı bölümlerinde köpüklenme görüldüğü iddiası üzerine sudan numune aldı.

Edirne'de Meriç Nehri'nin bazı bölümlerinde köpükler görüldüğü yönünde duyum alınması üzerine ekipler harekete geçti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü personelleri köpüklenme ve kirlilik iddiaları üzerine nehirde inceleme yaptı.

KÖPÜĞE RASTLANMADI, ATIK GÖRÜLDÜ

Dr. Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü'nün çevresinde inceleme yapan ekipler, sudan numune aldı. Olası bir kirliliğin kaynağını tespit etmek için çalışma başlatıldı. Ekipler, incelemelerinde köpüklenmeye rastlamadı. Nehrin su akışının yavaşladığı kıyı kesimlerinin bazı bölgelerinde yosun birikintisi ve plastik atıklar gözlendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN