İBB'den Müze Gazhane hamlesi: Duvar resmi kaldırıldı

İBB'den Müze Gazhane hamlesi: Duvar resmi kaldırıldı

Kadıköy'deki Müze Gazhane duvarlarına yapılan çizimler, İBB ekipleri tarafından kaldırıldı. AK Parti Milletvekili Rümeysa Kadak İBB'nin bu hamlesi sonrasında "Darısı kirli zihniyetlerinin başına..." dedi.

Kadıköy'deki Müze Gazhane duvarlarına yapılan çizimler, tepkiler üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri tarafından kaldırıldı.

İBB tarafından geçen yıl temmuz ayında hizmete açılan Müze Gazhane'nin duvarlarına çizimler yapıldı. Çizimlerden rahatsız olan vatandaşların tepkileri üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri çizimleri kaldırdı.

"DARISI KİRLİ ZİHNİYETLERİN BAŞINA"

AK Parti Milletvekili Rümeysa Kadak Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulundu.

Kadak, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kamuya açık, çocukların da girdiği alanda sergilenen malum rezil çizim, bugüne kadar Müze Gazhane'deydi. Az önce yerinde kontrol ettik, 'tepkiler üzerine' çizimi kaldırmışlar. Darısı kirli zihniyetlerinin başına..."

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN