Safranbolu Belediyesi otobüs duraklarını kendi atölyesinde üretiyor

Safranbolu Belediyesi otobüs duraklarını kendi atölyesinde üretiyor

Safranbolu Belediyesi halka kaliteli, hızlı ve ekonomik hizmetler sunabilmek için otobüs duraklarını kendi atölyesinde kendi imkânlarıyla üretiyor.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse göreve geldiği andan itibaren, halkın parasının tek bir kuruşunu bile israf etmeden, üreten ve sosyal Belediyecilik anlayışla çalışacaklarını belirtmişti. Bu noktada Safranbolu Belediyesi her alanda üretim yapmaya ve ürettiği ürünleri halkın hizmetine sunmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı atölyelerde aktif bir çalışma performansı sergileyen Safranbolu Belediyesi ekipleri şehrin dokusuna uygun tasarımlarda duraklar üretmeye başladı. Üretilen özel üretim duraklar ihtiyaç duyduğu noktalarla Safranbolu halkı ile buluşturuluyor.

Söz konusu durak üretimi ile ilgili konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse yaptığı açıklamada: ‘’Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şantiyemizde yer alan atölyelerde otobüs durakları üretiyor. Bu ürünleri satın almak yerine yapılan üretimle maliyeti azaltarak ve elde kalan gelir halka alternatif konularda hizmet olarak sunuluyor. Bu sayede kamu kaynaklarını göreve geldiğimiz an söz verdiğimiz gibi verimli bir şekilde kullanıyor, israfın önüne geçiyor, üreten belediyeciliğin en güzel örneklerini sunmaya gayret ediyoruz. Belediyemizin 1. katında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözü karşılar vatandaşlarımızı. Şöyle der o sözde; ‘’Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar.’’ İşte biz atamızın bu sözlerini hedefimizden ayırmadan Safranbolu halkımıza hizmet ediyoruz.’’

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN