Safranbolu’da 9’u 5 geçe hayat durdu

Safranbolu’da 9’u 5 geçe hayat durdu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 85. yılında Safranbolu’da anıldı.

Tüm ülkede saatler 9.05’i gösterdiğinde hayat durdu. Vatandaşlar Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygı duruşunda bulundu.

Safranbolu da Ata’sına Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen törenle saygısını sundu. Programa Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Cumhuriyet Savcısı Muhammet Refik Çavuş, Safranbolu Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Seyfi Türkyılmaz, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, Dernek, Oda, STK Başkanları, emniyet güçleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Günün anısına Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ve Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda yer alan Atatürk anıtına çelenk sundu.

Saatler 9.05’i gösterdiğinde törene katılanlar saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan okudu. Çelenk sunma töreni günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından sona erdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN