Şenyaşarlar soruşturmasında Yıldız ailesinden 11 kişi adliyeye sevk edildi

Şenyaşarlar soruşturmasında Yıldız ailesinden 11 kişi adliyeye sevk edildi

Şenyaşar ailesi soruşturmasında Şanlıurfa’da gözaltına alınan AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın ağabeyi Celal Yıldız ve 10 kişi adliyeye sevk edildi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde dükkanına yapılan saldırı ve sonrasında Şenyaşar ailesinden 3 kişinin öldürülüp, 2 kişinin yaralandığı olaya ilişkin gözaltına alınan AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın ağabeyi Celal Yıldız, yeğenleri Osman Şah Yıldız, Şeğsin Yıldız, danışmanı Mustafa Amaç ve akrabaları İbrahim Şimşek, Mikail Şimşek ve Osman Yıldız'ın aralarında olduğu 11 kişi emniyetteki sorgularının ardından Şanlıurfa Adliyesi'ne sevk edildi.

Adliyeye getirilen Yıldız ailesi, "kasten öldürmek" ve "delilleri karartmak” suçundan savcıya ifade vermeye başlarken, dosyada 38 kişinin şüpheli olarak yer aldığı ileri sürüldü.

Sabah saatlerinden itibaren Yıldız ailesinden çok sayıda kişi adliye önünde beklemeye başladı. Polis adliyenin etrafında yoğun güvenlik önlemleri aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN