İBB Başkanı İmamoğlu: AKOM’a iletilen herhangi bir olumsuz durum mevcut değildir

İBB Başkanı İmamoğlu: AKOM’a iletilen herhangi bir olumsuz durum mevcut değildir

Düzce'de meydana gelen ve İstanbul, Eskişehir, Bursa, Bolu ve Ankara gibi çevre illerde hissedilen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından İBB Başkanı İmamoğlu yaptığı ilk paylaşımda, "İstanbul ve çevre illerde hissedilen depremin hiçbir vatandaşımıza zarar vermemiş olması tek dileğimiz" dedi. İmamoğlu daha sonra yaptığı açıklamada, AKOM’a iletilen herhangi bir olumsuz durumun olmadığını söyledi.

Düzce Gölyaka'da 04.08'de 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

İmamoğlu yaptığı ilk paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

İstanbul ve çevre illerde hissedilen depremin hiçbir vatandaşımıza zarar vermemiş olması tek dileğimiz. Geçmiş olsun.

AKOM'A İLETİLEN HERHANGİ BİR OLUMSUZ DURUM MEVCUT DEĞİLDİR

İmamoğlu daha sonra yaptığı paylaşımda, "Merkez üssü Düzce olan ve tüm bölgede hissedilen depremde İstanbul’da AKOM’a iletilen herhangi bir olumsuz durum mevcut değildir. Depremin etkili olduğu tüm illerdeki gelişmeleri takip ediyoruz. Tekrar geçmiş olsun" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN