Şiddetli deprem 1999 depremini hatırlattı: 17 Ağustos ile aynı şiddeti yaşadık

Şiddetli deprem 1999 depremini hatırlattı: 17 Ağustos ile aynı şiddeti yaşadık

Düzce'de meydana gelen depremin ardından canlı yayına bağlanan gazeteci Özel Çelik, depremin boyutunu gözler önüne serdi Çelik, "17 Ağustos ve Kasım depremlerini yaşamış biri olarak şu anda yaşadığımız şiddet diğer depremleri hiç aratmadı bize, aynı şiddeti yaşadık" dedi.

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Düzce merkezin yanı sıra Bolu, Eskişehir, İstanbul, Ankara ve Bursa gibi çevre illerde de hissedildi.

YARALANMA VEYA ÖLÜM SÖZ KONUSU DEĞİL

Düzce’de gazeteci olan Özel Çelik CNN Türk’e yaptığı açıklamada herhangi olumsuz bir durumun olmadığını ifade ederek, "Depremin gürültüsü ile büyük bir panik ve korku oluştu. Vatandaşlar büyük bir korku ile kendisini dışarı attı. Arabası olanlar şehir dışına doğru yola çıkmaya başladı. Şu anda bulunduğum yerde herhangi bir yaralanma veya ölüm söz konusu değil" dedi.

'17 AĞUSTOS İLE AYNI ŞİDDETİ YAŞADIK'

Depremin şiddetine dikkat çeken gazeteci Çelik, "17 Ağustos ve Kasım depremlerini yaşamış biri olarak şu anda yaşadığımız şiddet diğer depremleri hiç aratmadı bize, aynı şiddeti yaşadık" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN