Düzce'deki 5.9'luk depremin ardından liderlerden geçmiş olsun mesajı

Düzce'deki 5.9'luk depremin ardından liderlerden geçmiş olsun mesajı

Düzce'de meydana gelen 5.9 şiddetindeki depremin ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Düzce Gölyaka'da 04.08'de 5.9 şiddetinde meydana gelen depremin ardından AFAD tarafından yapılan ilk açıklamada, "Düzce ili Gölyaka ilçesinde saat 04.08’de 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi.

Sarsıntı Sakarya ve Kocaeli’de olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Sakarya’da da evlerinde depremi hisseden bazı vatandaşlar, korkuyla dışarıya çıktı. Sarsıntının ardından hemen dışarıya çıktığını anlatan vatandaş, "Birden sarsıntı başladı. İlk başlarda ne olduğunu anlayamadım. Ayağa kalktım, ayakta durmakta zorlandım. Işığı açtım. Avizenin sallandığını gördüm. Telaşa kapıldım, ne yapacağımı bilemedim o an. İlk yaptığımız elime telefonu alıp dışarıya çıkmak oldu. Allah korusun. Ben 1999 depremini yaşamadım. Hala ellerim ayaklarım titriyor" dedi.

GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şiddetli depremin ardından yaptığı paylaşımda, "Merkez üssü Düzce olan ve birçok ilimizde hissedilen deprem nedeniyle vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Belediyelerimiz can kaybının olmadığını paylaştılar. Allah korusun! Bu deprem afetlere hazırlıklı olmanın önemini tekrar hatırlattı. Geçmiş olsun Türkiye!" ifadelerine yer verdi.

LİDERLERDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Şiddetli depremin ardından siyasi partilerin genel başkanları geçmiş olsun mesajı yayımladılar. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Merkez üssü Düzce olan İstanbul, Ankara başta olmak üzere bir çok ilde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. İnşallah can ve mal kaybı yaşamayız.

TEMENNİMİZ, HİÇBİR CAN KAYBININ YAŞANMAMIŞ OLMASI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu yayımladığı mesajında, "Geçmiş Olsun Türkiye! Düzce merkezli, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilimizi de etkileyen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Temennimiz, hiçbir can kaybının yaşanmamış olmasıdır. Rabbim, ülkemizi tüm afetlerden esirgesin" ifadelerine yer verdi.

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, "Düzce’de 6.0 şiddetinde meydana gelen; İstanbul, Ankara ve bir çok illimizde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi bu tür afetlerden muhafaza etsin" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN