Deprem sonrası Ankara Valisi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'tan ilk açıklama

Deprem sonrası Ankara Valisi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş'tan ilk açıklama

Ankara Valisi Vasip Şahin ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Düzce’de meydana gelen depremin ardından Ankara’da herhangi olumsuz bir ihbar almadıklarını bildirdi.

Ankara Valisi Vasip Şahin, Düzce’de meydana gelen depremin ardından Ankara’da herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını açıkladı.

Ankara Valisi Vasip Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Düzce’ye geçmiş olsun. İlimizde birimlerimize intikal eden herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Allah ülkemizi afetlerden muhafaza eylesin” ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Düzce’de meydana gelen depremin ardından Ankara’da herhangi bir bölgesinden kötü haber alınmadığını belirterek “İvedilikle sahadaki ekiplerimizden bilgi aldık. Çok şükür ki Ankara’nın herhangi bir bölgesinden kötü haber almadık. Düzce ve çevre illerdeki vatandaşlarımıza da bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN