Malatya'da 4 büyüklüğünde deprem I Son depremler

Malatya'da 4 büyüklüğünde deprem I Son depremler

AFAD verilerine göre, saat 15.41'de merkez üssü Malatya'nın Kale ilçesi olan bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, depremin büyüklüğünü 3.9 olarak ölçerken, yaşanan depremin derinliğinin 6.1 kilometre olduğunu belirtti.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'ne göre, Malatya'da 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan depremin konumu olarak Yenidamlar-Kale bölgesi işaret edildi.

Bugün yerel saatle 15.41'de meydana gelen depremin, 6.1 kilometre derinlikte olduğu ölçüldü.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

MALATYA VALİSİ YAZICI'DAN AÇIKLAMA

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kendilerine şu an için ulaşan bir olumsuzluğun olmadığını aktaran Yazıcı, "Şu ana kadar 112 Acil Çağrı Merkezi'mize ulaşan olumsuz bir ihbar yok. Ekiplerimiz saha taramasını gerçekleştiriyor, gelişmeleri takip ediyoruz" dedi.

yeni-proje-001.jpg
Malatya Valisi Ersin Yazıcı

AFAD DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ 4 OLARAK ÖLÇTÜ

AFAD'dan yapılan açıklamada, Malatya'da 4.0 büyüklüğünde bir deprem olduğu duyuruldu. Depremin 9.97 kilometre derinlikte meydana geldiği ifade edildi.

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN