Mecidiyeköy metrobüs durağında şüpheli paket

Mecidiyeköy metrobüs durağında şüpheli paket

İstanbul Mecidiyeköy metrobüs durağı 'şüpheli paket' gerekçesiyle boşaltıldı. Bomba imha ekibi şüpheli paketi kontrollü bir şekilde patlatmasının ardından paketin içinden hırdavat malzemeleri çıktı.

Şişli Mecidiyeköy metrobüs durağında şüpheli bir paketin tespit edilmesinin ardından bölgeye bomba imha uzmanları getirildi.

Ekipler tarafından patlatılan şüpheli olduğu değerlendirilen çöp poşetinin içinden hırdavat malzemeleri çıktı.

PATLAMA SESİNDEN KORKUP SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Öte yandan poşetin kontrollü bir şekilde patlatılmasın arından çıkan sesten korkan bir kadın, bomba patladığını sanarak ağlamaya başladı. Şoka giren kadını, orada bulunan gazeteciler ve vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Bir süre sonra kendine gelen kadın, polisler eşliğinde olay yerinden uzaklaştı.

DURAKLARDA YOĞUNLUK OLUŞTU

Olay sırasında vatandaşlar metrobüs durağının diğer çıkışı olan üst geçide yönlendirilirken, mesai çıkışı olması nedeniyle metro, metrobüs ve otobüs duraklarında yoğunluk yaşandı.

İBB'DEN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise; “Mecidiyeköy metrobüs istasyonundaki bomba ihbarıyla ilgili şüpheli paket fünye ile patlatıldı. Paket boya çıktı. Birkaç dakika içinde istasyon kullanıma açılacak." ifadeleri kullanıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN