Taksici Beşiktaş-Halkalı arasına bin TL istedi: Taksimetre oyunu kamerada

Taksici Beşiktaş-Halkalı arasına bin TL istedi: Taksimetre oyunu kamerada

İstanbul'da taksi sorunu giderek büyüyor. Beşiktaş’ta bir taksici, Halkalı’ya gitmek isteyen müşterilerden taksimetre açmadan bin lira istedi. Bu durumu kabul etmeyen yolcular parayı ödemeden yolda indirildi. Taksici yolculara, "Sizi savcılığa vereceğim" diyerek tepki gösterirken o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul’un birçok semtinde zaman zaman taksi sürücüleri ve yolcular arasında çeşitli nedenlerle tartışmalar çıkıyor.

İddiaya göre Beşiktaş Kuruçeşme’den taksiye binen yolcular, sürücüye Halkalı’ya gitmek istediklerini söyledi. Ardından taksi sürücüsü Halkalı’ya gidene kadar taksimetre açmak istemeyerek yolculardan bin lira talep etti.

yeni-proje-10.jpg

Bunun üzerine sinirlenen yolcular ile sürücü arasında tartışma başladı. Taksi şoförü, o anları kayıt altına alırken, “Seni savcılığa vereceğim” diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

yeni-proje.jpg

Yaşanan tartışmanın ardından sürücü yolcuları yarı yolda indirerek ilerlemeye devam etti.

O anlar bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN