Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Erdoğan, Zahid Kotku ve Erbakan aynı sahnede - VİDEO

Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Erdoğan, Zahid Kotku ve Erbakan aynı sahnede - VİDEO

TRT'nin yeni dizisi 'Sevda Kuşun Kanadında'nın ilk bölümüyle izleyicisini ekrana kilitledi. Çok konuşulan o sahnede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kur'an-ı Kerim okurken canlandırıldı. 1968-1972 dönemi öğrenci olaylarını ve Milli Türk Talebe Birliği'ni konu alındığı dizide Necmettin Erbakan, Necip Fazıl Kısakürek, M.Zahit Kotku Hoca aynı sahneyi paylaştı.

TRT'nin yeni dizisi 'Sevda Kuşun Kanadında'nın ilk bölümünde bir sahnede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kur'an okurken canlandırıldı.

Sahnede ayrıca Erdoğan'ın futbolculuğuna vurgu yapılarak 'Kasımpaşalı' diyerek hitap edildi. Ayrıca Necmettin Erbakan ile M.Zahit Kotku Hoca'nın anlatıldığı sahne sosyal medya üzerinden büyük ilgi gördü.

16-04/30/dd.png

TRT'nin merakla beklenen dönem dizisi 'Sevda Kuşun Kanadında, seyircilerle buluştu. Dizinin ilk bölümünde duygulandıran sahneler gösterilirken, Necmettin Erbakan ile M.Zahit Kotku Hoca'nın birlikte canlandırıldığı sahne dikkatleri çekti.

1968-1972 dönemi öğrenci olaylarını ve Milli Türk Talebe Birliği'ni konu alındığı dizide Necmettin Erbakan, Necip Fazıl Kısakürek, M.Zahit Kotku Hoca aynı sahneyi paylaşıyor.

İŞTE O VİDEO...

"KASIMPAŞALI ERDOĞAN REKOR KIRDI"

16-04/30/1461967964473.jpg

Dizide Cumhurbaşkanı Erdoğan'a atfen 'Kasımpaşalı, gol makinası, Kur'an bülbülü' sahnesi ise sosyal medya üzerinden paylaşım rekorları kırdı.

HAZIRLIKLAR İKİ YIL SÜRDÜ

16-04/30/1461967935024.jpg

Sevda Kuşun Kanadında, iki yıllık hummalı bir hazırlık sürecinin ardından 29 Nisan Cuma akşamı TRT ekranlarından yayınlandı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Dizinin ilk bölümünün yayınlandığı sırada sosyal medya üzerinden çok sayıda beğeni yorumlarının yapıldığı görüldü.

16-04/30/1461967983741.jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN