Şevval Şahin kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? Miss Turkey birinciliği çok tartışıldı

Şevval Şahin kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor? Miss Turkey birinciliği çok tartışıldı

İngiltere'de okuyan, her fırsatta Türk olmaktan gurur duyduğunu söyleyen Şevval Şahin, yaptığı açıklamalarla gündeme geliyor. 1999 yılında İstanbul'da doğan ünlü model Şevval Şahin, erkek arkadaşının yaptığı koronavirüs açıklamasına katılmadığını söyledi.

Miss Turkey 2018’de birinci olan ve daha sonra estetikli olduğunu açıklayan ve çok tartışılan Şevval Şahin, sosyal medyanın diline düştü. Daha önce koronavirüs salgını döneminde sevgilisi Yiğit Marcus Aral’la birlikte katıldığı partilerle çok eleştirilen Şevval Şahin, yine gündemi meşgul etmeyi başardı…

ŞEVVAL ŞAHİN KİMDİR?

1999’da İstanbul’da doğan Şevval Şahin, üniversite eğitimini University Of East London’da aldı. Fashion Marketing bölümünde eğitim gören Şevval Şahin, Türkiye güzeli olmasının ardından estetikli olduğu açıklamış ve Miss Turkey 2018 birinciliği tartışılmıştı.

TÜRKİYE’DE KAÇ COĞRAFİ BÖLGE VAR? BAKAN KOCA’YI TANIYOR MUSUNUZ? SORULARINI BİLEMEDİ

Şevval Şahin, ’Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?', 'İstiklal Marşı’nı biliyor musunuz?’, 'Türkiye’de kaç coğrafi bölge var? Fahrettin Koca’yı tanıyor musunuz?’ sorularına cevap veremeyince, sosyal medyada gündem oldu. Katıldığı bir programda bu sorularla karşılaşan Şevval Şahin, yaşadığı gerilimi daha fazla yürütemeyerek stüdyoyu terk etti. 

Bir süre sonra sakinleşip stüdyoya geri dönen Şevval Şahin, program boyunca kendisine yöneltilen sorular karşısında zorlanarak, birçok soruyu cevapsız bırakmak zorunda kaldı.

sevval-sahin-kimdir-kac-yasinda-nerelii.jpeg

CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Sorgu Sual’ adlı programda ‘Fahrettin Koca’yı tanıyor musunuz?’ sorusuyla karşılaşan Şevval Şahin, bu soruyu, ‘Pas’ diyerek geçiştirdi. Katıldığı partiler sayesinde magazin gündemini meşgul etmeyi başaran Şevval Şahin, herkes gibi hayatına devam ettiğini, salgın sürecinde yanlış bir şey yapmadığını iddia ederek, herkes gibi kendisinin de 4 ay boyunca Miami’de evden çıkmadığını söyleyerek, şaşırttı.

sevval-sahin-kimdir-kac-yasinda-nereli.jpeg

Koronavirüs salgını döneminde erkek arkadaşı Yiğit Marcus Aral ile birlikte yaptığı partilerle olay olan Şevval Şahin, her platformda ‘Türk olmakla gurur duyuyorum’ açıklamasında bulunuyordu. 

‘Türk olmakla ilgili ne biliyorsunuz?’ sorusuyla karşılaşan Şevval Şahin, ‘Bir Türk kadını benim için her zaman özgüvenli olmayı bilen, kendi ayakları üzerinde duran ve nereden geldiğini unutmayandır’ cevabını verdi.

Geçtiğimiz günlerde Türkçe, İngilizce karışık konuşmasıyla başlattığı tartışma ile ilgili de konuşan Şevval Şahin, sosyal medyayı her zaman aktif olduğunu anımsatarak, bunun Miss Turkey’den sonra da böyle devam ettiğini kaydetti. Türklüğüyle gurur duyduğunu söyleyen Şevval Şahin, Türk halkını da mutlu etmek için değişmediğini iddia etti.

sevval-sahin-kimdir-kac-yasinda-nereliii.jpeg

Erkek arkadaşı Yiğit Marcus Aral’ın koronavirüsün nezle gibi bir şey olduğunu ve abartılmaması gerektiği yönünde yaptığı açıklamaya da cevap veren Şevval Şahin, ona katılmadığını vurgulayarak, ‘Belki ben onun açıklama yapmasını istememişimdir ama o açıklama yapmıştır. Onun açıklama yapmasına saygı duyarak kendi tercihimle uzaklaşmış olabilirim’ şeklinde konuştu.

YİĞİT MARCUS ARAL KİMDİR?

Survivor gönüllüler takımınında yarışan Yiğit Marcus Aral, Instagram sayfasındaki lüks güzel hayatı, farklı tarzı ile dikkat çekiyor. Asıl işi yazılım mühendisliği olan Yiğit Marcus Aral, Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşıyor. 

Hakkında çok fazla bilginin olmadığı Yiğit Marcus Aral, eğitimini ‘University Of Miami’de tamamladı. Annesi Nevin Aral, İstek Vakfı’nda eğitmenlik yapıyor. Yiğit Marcus Aral’ın annesi Muğla’da yaşıyor. Bir süreliğine Türkiye’de yaşayan Yiğit Marcus Aral, 3 sene boyunca modellik yaptı. 

Yiğit Marcus Aral, modelliğin ardından asıl mesleği olan yazılım mühendisliğine geri döndü. 2010’da California’ya yerleşen Yiğit Marcus Aral’ın kendine ait bir yazılım şirketi bulunuyor. 

sevval-sahin-kac-yasinda-nereli-ve-ne-is-yapiyor-miss-turkey-birinciligi-cok-tartisildi.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN