Bakan Yanık troll kampanyasına destek verdi, CHP'den tepki gecikmedi

Bakan Yanık troll kampanyasına destek verdi, CHP'den tepki gecikmedi

23 Nisan'daki sözleri tepki çeken Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, kapattığı Twitter hesabını yeniden açtı. Yanık, bu kez muhalefeti hedef alan troll kampanyasına destek verdi. CHP'li Engin Altay'dan tepki gelince Yanık paylaşımını sildi.

Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atanmasının ardından Fethullah Gülen ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili tweet'leri ortaya çıkmıştı.

Tepkiler üzerine Yanık söz konusu tweet'leri silmiş ve Twitter hesabını da kapatmıştı.

Hesabını tekrar açan Bakan Yanık, bu kez muhalefeti hedef alan troll kampanyasına destek veren bir tweet attı.

01-001.jpg

"FETÖR ARTIĞI ÇAPSIZDAN BAKAN OLURSA..."

Yanık'ın hedef aldığı isimlerden Altay, Bakan'ın tweet'i alıntılayarak Yanık'ın terör örgütü FETÖ'ye yönelik övgü dolu mesajlarına gönderme yaptı.

Altay şunları söyledi: "Kendi geçmişinden utanıp, yazdıklarını silen FETÖ artığı çapsızdan bakan olursa, devlete emanet edilen koruma altındaki yavrularımızı ifşa etmesini önlemek için yular yetmez."

02.jpg

Altay'ın paylaşımının ardından Yanık, paylaştığı tweet'i sildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN