Sinir krizi geçiren adam dehşet saçtı

Sinir krizi geçiren adam dehşet saçtı

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde evde sinir krizi geçiren kişi, kardeşi ve yengesini yaraladıktan sonra komşusunu öldürerek kaçtı.

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde Cuma Duran isimli vatandaş, evde kardeşi Hatun Havva Duran (31) ve yengesi Demet Duran'ı (36) av tüfeği ile ateş ederek yaraladıktan sonra dışarıya çıkıp, komşusu Seyhan Karaca'yı öldürerek kaçtı.

Olay, sabah 07.00 sıralarında Pınarbaşı ilçesi Esenköy Mahallesinde oldu. Çiftçilik yapan Cuma Duran, evde bilinmeyen bir sebeple sinir krizi geçirince av tüfeğini alıp kardeşi Hatun Havva Duran ile yengesi Demet Duran'a ateş etti. Daha sonra dışarı çıkan Duran, aynı tüfekle bu kez komşusu Seyhan Karaca'ya ateş ederek, kaçtı. Haber verilmesiyle gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Seyhan Karaca'nın öldüğü belirlendi. Ağır yaralanan Hatun Havva Duran ile Demet Duran ise, ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma, kaçan Cuma Duran'ı yakalamak için çalışma başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN