Şırıngalı çikolata nedir? Okul kantininde satılan şırıngalı çikolata çocuğun ölümüne neden oldu!

Şırıngalı çikolata nedir? Okul kantininde satılan şırıngalı çikolata çocuğun ölümüne neden oldu!

Şırıngalı çikolata ölümleri 2'ye yükseldi. Ankara'da okul kantininden aldığı şırıngalı çikolatanın kapağının boğazına kaçması nedeniyle hayatını kaybeden Mert Yağız Köksal'ın ölümünün ardından Diyarbakır'da da benzer olayın yaşandığı, Umut Bilgi de marketten aldığı şırıngalı çikolata yüzünden hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Peki şırıngalı çikolata nedir? Şırıngalı çikolata nasıl öldürdü? Şırıngalı çikolata zehirli midir? İşte yanıtı...

Şıırngalı çikolata nedir? Şırıngalı çikolata zehirli mi? soruları 2 çocuğun ölümüne neden olan ve farklı markalar tarafından üretilen şırınga şeklindeki plastiğin içinde bulunan sıvı çikolata çocukları nasıl öldürdü?

ŞIRINGALI ÇİKOLATA ÖLÜMLERİ

Ankara'da okul kantininden aldığı şırıngalı çikolatanın boğazına kaçması sonucu hayatını kaybeden Mert Yağız Köksal'ın ölümüne benzer bir durumun Diyarbakır'da da yaşandı. Aynı yaştaki Umut Bilgi de marketten aldığı şırıngalı çikolata yüzünden hayatını kaybetti.

Yaşanan ölümlerin ardından özellikle anne ve babalar şırıngalı çikolata hakkında detaylı araştırma yapmaya başladı. Şırıngalı çikolata: Şırınganın içerisinde yer alan sıvı çikolatadır. Birçok marka tarafından üretilmektedir. Şırınga çikolatanın özellikle okul kantininde satıldığı belirtiliyor.

Peki şırıngalı çikolata nedir, nerelerde satılıyor? Şırıngalı çikolata yüzünden çocuklar neden ölüyor? İşte tüm ayrıntılar...

ŞIRINGALI ÇİKOLATANIN OKUL KANTİNLERİNDE VE ÇEVRESİNDE SATIŞI YASAK MIYDI?

Mert Yağız Köksal'ın ölümünün ardından gözler bir kez daha okul kantinlerine ve okul çevresinde satılan ürünlere çevrildi. Kantinciler, Mert'in ölümüne neden olan ürünün okul kantinlerinde satışının yasak olduğunu ve satışının yapılmadığını iddia etti.

ŞIRINGA ÇİKOLATA NEDİR?

Şırınganın içerisinde yer alan sıvı çikolatadır. Birçok marka tarafından üretilmektedir.

ŞIRINGA ÇİKOLATA NEREDE SATILIYOR?

Şırınga çikolata çeşitli marketlerde satılmaktadır. Aynı zamanda Şırınga çikolatanın özellikle okul kantininde satıldığı belirtiliyor.

ŞIRINGALI ÇİKOLATA MARKASI NE?

Net bir marka bilgisi olmamakla birlikte Şırıngalı Çikolata'yı birçok marka üretiyor.

ŞIRINGALI ÇİKOLATA ZEHİRLİ Mİ? ÇOCUKLAR NEDEN ÖLDÜ?

Şırıngalı çikolata zehirli değildi ancak kapak kısmı küçük olduğundan çocuklar bu kapağı açmak isterken boğazına takıldığı ve boğularak hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN