Son dakika! 27 Ocak koronavirüs tablosu açıklandı! Vakalarda artış sürüyor

Son dakika! 27 Ocak koronavirüs tablosu açıklandı! Vakalarda artış sürüyor

Son dakika haberi... Sağlık Bakanlığı, koronavirüs nedeniyle son 24 saatte 32 kişinin hayatını kaybettiğini, yeni vaka sayısının ise 7 bin 489 olduğunu duyurdu.

Sağlık Bakanlığı, Türkiye’nin koronavirüs hasta tablosunu açıkladı. 27 Ocak Çarşamba gününün verilerine göre bugün yapılan 179 bin 419 testle birlikte toplam 29 milyon 7 bin 915 test yapıldı. 

7 BİN 489 YENİ VAKA TESPİT EDİLDİ 

Verilere göre semptom gösteren 675 hastayla birlikte 7 bin 489 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2 milyon 449 bin 839’a çıktı. Can kaybı da 132 artarak 25 bin 476’ya yükseldi. 

BİN 765 AĞIR HASTA VAR

Bugün 8 bin 803 kişinin daha sağlığına kavuşmasıyla toplam iyileşen sayısı 2 milyon 331 bin 314’e ulaştı. Öte yandan hastalardaki zatürre oranı yüzde 4.7, ağır hasta sayısı da bin 765 oldu.  

27-001

DÜN 7103 YENİ VAKA TESPİT EDİLMİŞTİ 

Sağlık Bakanlığı’nın 26 Ocak verilerine göre semptom gösteren 681 hastayla birlikte 7 bin 103 yeni vaka tespit edilmişti. Dün 134 kişi hayatını kaybederken 8 bin 108 kişi de sağlığına kavuşmuştu.

26-001

Detaylar geliyor... 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN