Son dakika! Havaalanında kalan basketbolcu Mehmet Şanlı hastaneye kaldırıldı

Son dakika! Havaalanında kalan basketbolcu Mehmet Şanlı hastaneye kaldırıldı

Atatürk Havalimanı'nda kalmasıyla gündeme gelen 23 yaşındaki Mehmet Şanlı tedavisi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yatırıldı. 

Çıkan haberlerin ardından yeniden devreye giren Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) genç basketbolcunun tedavi görmesi için gereken evrakları hazırlamak için girişimlerini hızlandırdı.

Evrakların tamamlanmasının ardından Atatürk Havalimanı'na gelen TBF yetkilileri, Mehmet Şanlı'yı alarak Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Şanlı'nın tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kötü beslenme ve hâlsizlik şikâyetiyle Bakırköy'deki özel bir hastaneye başvuran Mehmet, kendisine serum tedavisi uygulanmasını talep etti. Özel hastanede kontrolleri yapılan Mehmet Şanlı'nın durumundan, günlerdir yayınlanan haberler sayesinde bilgi sahibi olan hastane yetkilileri daha sonra genç basketbolcunun ambulansla Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilmesini sağladı.

DRAMI SOKAKTA BAŞLADI

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderilen Mehmet'in, burada tedavi altına alındığı belirtildi.

Mehmet ve benzeri durumları yaşayan şahısların, herhangi bir şekilde hastaneye kaldırılması için yalnızca velileri ve kaymakamlıkların yetki sahibi olduğu, oyuncunun özel hastaneye de kendi imkânlarıyla gittiği bilgisi alındı.

ABD HAYALİYLE HAVAALANINDA YAŞIYOR


 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN