Enkazdan hayata böyle döndüler

Son dakika haberi... İzmir'in Bayraklı ilçesi 1593 Sokak'ta deprem nedeniyle yıkılan binanın enkazından 4 kişi yaralı çıkarıldı.

Son dakika haberi... İzmir'in Bayraklı ilçesi 1593 Sokak'ta deprem nedeniyle yıkılan binanın enkazından 4 kişi yaralı çıkarıldı.

01-013.jpg

Manavkuyu Mahallesi 1593 Sokak'ta yıkılan binanın enkazında, çevre sakinlerinin yanı sıra AFAD ve diğer kurtarma ekiplerinin çalışmaları sürüyor. 

02-012.jpg

Çalışmalar sonucu enkazdan 4 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

03-011.jpg

Yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Binada yakınları bulunanların endişeli bekleyişi devam ediyor.

01-012.jpg

02-011.jpg

03-010.jpgMerkez üssü Ege Denizi'nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası İzmir'de yıkılan bir binadan yaralılar çıkartıldı.

TUNÇ SOYER: 20'YE YAKIN BİNA İÇİN YIKIM İHBARI GELDİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 20'ye yakın bina ile ilgili yıkım ihbarı aldıklarını duyurdu. 

Deprem sonrası yoğun bir trafik yaşandığını belirten Soyer, şunları söyledi:

"Şu anda derli toplu sağlıklı bir bilgi yok elimizde. Bazı ihbarlar aldık. Yıkılan binalarımız var. Özellikle Bayraklı, Bornova'da.

Bunlarla ilgili bilgi almaya çalışıyoruz. Can kaybına dair bir bilgi yok elimizde. Şu an yoldayız. 20'ye yakın binada yıkım ihbarı var. Bayraklı'ya ulaşmaya çalışıyoruz. En kritik bölge Bayraklı, Bornova görülüyor."

AFAD'DAN 'ENERJİ' AÇIKLAMASI

AFAD, 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından İzmir, Muğla ve Aydın'da 115 sahada enerji ve 10 sahada servis kesintisi bulunduğunu açıkladı. 

AFAD'dan yapılan açıklamada "Depremden etkilenen tüm illerde alan tarama çalışmaları devam ediyor. TSK tarafından havadan tarama çalışmaları yürütülüyor.

İzmir, Muğla ve Aydın'da 115 sahada enerji ve 10 sahada servis kesintisi bulunmakta olup kesintilerin giderilmesi için ekipler çalışmaktadır.

Hasarlı yapılara girilmemeli, yollar acil yardım araçları için boş bırakılmalıdır. Doğalgaz ve su vanaları, elektrik şalterleri kapatılmalıdır" ifadelerine yer verildi. 

01-018.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN