Son dakika! Provokatif deprem paylaşımlarına soruşturma

Son dakika! Provokatif deprem paylaşımlarına soruşturma

Son dakika haberi... İzmir'deki deprem ile ilgili provokatif paylaşımlarda bulunan kişiler hakkında soruşturma açılacak.

Son dakika haberi... İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından sosyal medyadan provokatif paylaşımda bulunan kişiler hakkında soruşturma başlatılacağı belirtildi. 

AA'nın haberine göre, depremin ardından toplumsal barışı ve dayanışmayı tehdit eden, nefret ve ayrımcılık içeren paylaşımların ve bu paylaşımı yapan hesap sahiplerinin tespiti için İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kolluk kuvvetlerine talimat verildi.

Yapılan incelemelerin ardından şüpheliler hakkında soruşturma başlatılacağı ifade edildi.

BAKAN SOYLU'DAN ÇOK KRİTİK UYARI

İzmir'deki şiddetli depremin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan çok kritik uyarı geldi, "İzmir'deki vatandaşlarımızdan ricamız, lütfen araçlarınızı kullanmayın, yolları müdahale ekiplerimize bırakın" dedi.

Soylu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: "İzmir'deki vatandaşlarımızdan ricamız, lütfen araçlarınızı kullanmayınız. Çadır, battaniye, seyyar mutfak, hastane, her türlü imkanımız mevcut, ekiplerimiz işlerinin başında. Tek ihtiyacımız yol. Lütfen yolları, müdahale ekiplerimize bırakınız."

Soylu, paylaşımında trafik yoğunluğunu gösteren havadan çekilmiş bir fotoğrafa da yer verdi.   

 

İZMİR ŞİDDETLİ DEPREMLE SARSILDI

 

 

İzmir'de öğle saatlerinde Seferihisar merkezli 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi, deprem başta İstanbul olmak üzere birçok kentte hissedildi.

 

AFAD, şiddetli depremde 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 257 kişinin de yaralandığını duyurdu.

 

6,6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede, 16'sı 4'ün üzerinde 84 artçı sarsıntı da yaşandı.

01-019.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN