Son dakika! Suudi Arabistan: Umrecilerde koronavirüse rastlanmadı

Son dakika! Suudi Arabistan: Umrecilerde koronavirüse rastlanmadı

Son dakika haberi... Suudi Arabistan’daki Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi İşleri Genel Başkanlığı, umre ziyaretlerinin başlamasının ardından umreciler arasında herhangi bir koronavirüs vakası tespit edilmediğini duyurdu.

Suudi Arabistan, koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında yaklaşık 7 aydır durdurduğu umre ziyaretlerini kademeli olarak geçtiğimiz Pazar gününden itibaren yeniden başlatmıştı.

Mescid-i Haram ve Mescid-i Nebevi İşleri Genel Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, umre ziyaretlerinin başlamasının ardından umreciler arasında şu ana kadar herhangi bir koronavirüs vakası tespit edilmediği kaydedildi.

Koronavirüse karşı Mescid-i Haram’ın günde 10 kez dezenfekte edileceği ve 520 çalışanın Mescid-i Haram’a giriş-çıkış planını uygulamak için çalıştıkları belirtildi.
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN